• 1meisje-met-rug-tegen-bed.jpg
  • 2vader-geeft-zoon-schouderklopje.jpg
  • 3jongen-met-hoofd-in-handen.jpg
  • bergbeklimmer-reikt-hand.jpg
  • helpende-hand.jpg
  • meisje-met-hand-voor-hoofd.jpg
  • meisje-met-hoofd-op-knien.jpg
  • meisje-tegen-muur-kijkt-opzij.jpg
  • schreeuwende-man.jpg
  • stop-op-hand.jpg

Beweegagogen

Maak kennis met de beweegagogen van Mindequipment.

Dejan Cockalo
Mijn naam is Dejan en heb de opleiding Sport en Bewegen met als keuzerichting agogie op het Summa College in Eindhoven gevolgd. Tijdens mijn opleiding heb ik stage mogen lopen binnen het speciaal onderwijs in Boxtel en ’s-Hertogenbosch, en bij Mindequipment. Ik werk graag met kinderen en jongeren die wat extra aandacht verdienen. Ik ben erg gemotiveerd om deze kinderen te ondersteunen en heb daardoor voor de richting agogie gekozen.

Daarnaast geef ik al een aantal jaren thaibokslessen aan kinderen, jongeren en volwassenen binnen JovoSport. Momenteel werk ik tevens als bewegingsagoog binnen Mindequipment.

Mijn aanpak: ‘Uitdagen en boeien van kinderen en jongeren doormiddel van oprechte en persoonlijke aandacht gericht op het behalen van de persoonlijke doelen met behulp van sport.‘

  dejan2

Rik de Kort
Mijn naam is Rik en ik ben als bewegingsagoog actief binnen Mindequipment. Ik begeleid kinderen en jongeren tijdens ‘sport als middel’ en draag zo bij aan het behalen van de opgestelde doelen van de kinderen/jongeren.

Ik heb op meerdere (sport en beweeg) gebieden ervaring als het gaat om het begeleiden en motiveren van en lesgeven aan kinderen en jongeren.

Mijn ervaring zorgt voor een ruime variatie in aanpak tijdens de begeleidingsmomenten, maar ook tot het kunnen creëren van een veilige, leerzaam begeleidingsmoment waar plezier maken en leren samenkomen.

  foto Rik 003 

Jayson van Nuenen
Hey hallo! Mijn naam is Jayson, 22 jaar en ik ben werkzaam bij Mindequipment als bewegingsagoog. Hiervoor heb ik een MBO4 diploma behaald, en volg ik momenteel een HBO vervolg opleiding op Hogeschool Windesheim.

Voorheen ben ik werkzaam geweest als gymdocent op het speciaal onderwijs in Eindhoven. Tijdens mijn lessen maak ik gebruik van sport, spel & bewegen om cliënten te helpen met hun doelen en luister ik graag naar wat zij mij te vertellen hebben.

Mijn passie ligt bij kinderen & jongeren vanwege de spontaniteit, eerlijkheid & avontuur die hun meenemen in de lessen. In de periode dat ik ze van dichtbij mag meemaken zie ik ze ontplooien, en groeien tot wie ze zijn.

Weten dat ze welkom zijn, zichzelf kunnen zijn en een mening mogen hebben vind ik belangrijk in mijn les. Zij hebben de toekomst en om daarin te mogen ondersteunen is prachtig en waarderend werk.

  foto jayson 002

Gijs van Otterdijk
Mijn naam is Gijs en heb de opleiding op het Summa College agogiek afgerond. De laatste twee jaar van deze opleiding heb ik bij Mindequipment stage gelopen.
Na het behalen van mijn diploma ben ik aan het werk gegaan als beweegagoog bij Mindequipment.

Mijn grote hobby is voetballen en daar is nu dit werk bijgekomen. Het werken met jongeren, die een kwetsbare groep kunnen zijn binnen de samenleving, doe ik met veel plezier. Ik kan super blij worden van jongeren waarbij ik het vertrouwen kan winnen, samen gaan werken om de jongeren mentaal en fysiek sterker te maken en hun weerbaarheid te vergroten voor zowel thuis als op school.

  foto Gijs 002

Romee Dujardin
Hallo, mijn naam is Romee. Ik werk momenteel met enorm veel plezier als bewegingsagoog bij Mindequipment. Ik geniet van ieder succesmoment en de stappen die de kinderen en jongeren maken in hun persoonlijke ontwikkeling. In 2019 heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond met als keuzerichting agogie.

Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen waaronder in het speciaal basisonderwijs. Zelf ben ik erg sportief en mijn sporthart zet ik in, als bewegingsagoog, tijdens de ‘sport als middel’ begeleidingen.
Ik ben van mening dat je met sport ontzettend veel kan bereiken en dat sport ook een goede uitlaatklep kan zijn voor iedereen. Momenteel studeer ik aan de Fontys Hogeschool waar ik de studie ´Social Work´ volg.

Mijn uiteindelijke doel is om na het afronden van mijn studie kinderen en jongeren binnen Mindequipment te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelen.

´Your strongest muscle and worst enemy is your mind. Train it well.´

  foto Romee 002

Branko Kalem
Mijn naam is Branko en werkzaam als bewegingsagoog binnen Mindequipment. Ik heb de opleiding operationeel sport- en bewegingsmanager afgerond. Ik heb ruime ervaring als ambulant begeleider/ondersteuner in het werken met jongeren. Afgelopen periode ben ik werkzaam geweest als buurtsportcoach/combinatiefunctionaris voor Best Onderwijs en de gemeente Best.

Ik ben voornamelijk bezig om kinderen mee te nemen in mijn positieve energie. Dit doe ik op een energieke en optimistische wijze, waardoor ze met een ander beeld leren kijken, kansen zien en hierdoor hun gedrag positief leren ombuigen.

Het gebruik van sport en spel als middel creëert openingen en zorgt voor mooie ontwikkelingen bij kinderen en jongeren.

  foto Branco 002

Lieke Boers
Mijn naam is Lieke en woon in het mooie en gezellige Hilvarenbeek. Ik werk als bewegingsagoog bij Mindequipment. In 2010 heb ik mijn diploma behaald in de richting bewegingsagogiek aan het ROC sport & bewegen. Momenteel run ik ook thuis samen met mijn vrouw een bedrijf waarbij we trainingen en coaching bij de mensen thuis verzorgen in de vorm van sport, voeding en coaching.

Al heel wat jaren ben ik werkzaam in de sportbranche en heb hierin ook veel met kinderen gewerkt. Wat ik zo mooi vind aan het vak van een bewegingsagoog is dat je de kinderen en jongeren ziet groeien. Je doet echt iets goeds voor hen waardoor je ook erg veel waardering krijgt voor het vak dat je uitoefent.

Ik kijk uit naar de mooie tijd bij Mindequipment en heb erg veel zin om de kinderen en jongeren te helpen. Doormiddel van sport probeer ik ze mentaal en fysiek sterker te maken, dit afgestemd met het doel wat we willen bereiken.

  foto Lieke 001

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’

‘Respect voor de ander, begint bij jezelf’

‘Ik ben er nog niet, maar ik ben dichterbij dan gisteren’